חדשות המערכת בארץ ובעולם

PrimeSense : חיישני ה 3D ל NATAL של מיקרוסופט

project_Natal_80_60

מיקרוסופט ו PrimeSense מודיעות היום ש PrimeSense היא הספקית של טכנולוגיית חיישני ה 3D לפרויקט NATAL של מיקרוסופט.

פרויקט NATAL הוא למעשה הפלטפורמה העתידית של ה Xbox 360.

"אנחנו רואים התרגשות אדירה והרבה מאד ציפייה בשוק לקראת ההשקה של פרויקט NATAL" אומר Ilan Spillinger, סמנכ"ל במיקרוסופט העוסק בחומרה של ה- Xbox 360.
"PrimeSense מספקת מרכיב חשוב לטכנולוגיה של NATAL, והיא עוזרת לנו להביא לשוק מוצר מהפכני, בעל חוויה-ללא-שלט".

"הטכנולוגיה של PrimeSense מאפשרת שינוי אמיתי בדרך בה אנשים משתמשים ומתקשרים עם האפליקציות שלהם. שיתוף הפעולה שלנו עם ה Xbox 360 ממחיש ומחזק את מעמדה של PrimeSense כספקית מובילה של טכנולוגיית 3D" אומר ינון ברכה, מנכ"ל PrimeSense.

"צוותי הפיתוח של ה- Xbox 360 פיתחו את הסנסור של פרויקט NATAL בעזרת ערכת הפיתוח של PrimeSense – כדי לעמוד בדרישות המיוחדות של פרויקט NATAL" מוסיף אביעד מייזלס, נשיא ומייסד PrimeSense.

הרבה איחולי  מזל טוב והצלחה ל- PrimeSense!!!

מערכת SemIsrael 

 

חדשות ישראל



Copyright 2013 | SemIsrael - The Israeli Semiconductors Portal | Site by: Joomla |