Banner Campaign

בעקבות הזמן האבוד: הגיגי הייטק

בלוג זה, שיהיה כתוב בעברית בעיקרו, ישאף לתאר נושאים מהווי הסמיקונדקטורס, על דברים שתמיד רצינו לקרא ולשתף ועל האופי המיוחד של תעשיית הסמיקונדקטורס בישראל. My Blog contact email is : eassoolin@gmail.com

על מנהלים

Posted by: Eli Assoolin in General

Tagged in: philosophy , manager

Eli Assoolin

למתבונן מהצד, נראה שעולם הסמיקונדקטור בנוי מקשה אחת – חבורה של אנשים אינטלגנטים, לאו דווקא אינטלגנטים רגשית, העוסקים בעמל יומם האפור מתחת לפלורסנטים, ואשר אותם מנהלים טיפוסים מעלי-פיהוק עוד יותר. בפועל, עולם הסמיקונדקטור עשיר בטיפוסי מנהלים צבעוניים וייחודיים. כל מנהל הוא ייחודי בדרכו אך בדרך כלל מדובר באנשים שהתקשורת שלהם לעולם החיצון היא דיי דומה, ומכאן קשה לדעת עד כמה הם שונים עד שלא נחשפים אליהם מספיק זמן.
ברשימה תמצאו קרוב לוודאי דמויות שאתם מכירים, אולי אף את ...עצמכם?

 


להיות מקושרים

Posted by: Eli Assoolin in General

Tagged in: networking

Eli Assoolin

בפוסט הזה אנסה לעמוד על טיבו של המושג "להיות אדם מקושר" בתעשיית הסמיקונדקטור בפרט, ובכלל בהייטק.
אין זה סוד כי יש לחלקנו את אותה יכולת חמקמקה להתחבר עם אנשים אחרים. אני לא מדבר על חיבור שנוצר מיחסי עבודה ארוכי שנים, אלא דווקא מיכולת הנטוורקינג (לא מצאתי מילה מקבילה בעברית, "רישות" אולי?).

בימים טרום היות הגוגל האוראקל המודרני, יצא לי להיות אחראי גם על קבוצת IT קטנה. את הקבוצה הוביל סיסטם אדמינסטרטור מסויים, ותפקידו העיקרי היה לגרום למערכת עובדת, תומכת תכנון, תוך ביצוע שדרוגים לא כואבים. תפקיד לא קל בעליל.


תחזיות טכנולוגיות

Posted by: Eli Assoolin in General

Tagged in: philosophy , CAD

Eli Assoolin
לאחר התלבטות קצרה וסקר בין חמשת קוראיי הפוטנציאליים, החלטתי לכתוב כאן בעברית, מקווה שתמצאו את הפוסטים מעניינים...
היום ברצוני לדבר על אותן תחזיות טכנולוגיות המופיעות תדיר בחברות סמיקונדקטורס ומובילות אותן להצלחה רבתי או לכשלון ללא הורים.


Gold Partners

applied111_28
synopsys_130_28
mentor100_35
SMIC_NEW_LOGO_100_40
TensilicaLogo70_45

Banner

Members Login


Industry Affiliates

semi-100-35

DnR58_55

ISA-LOGO-100-35

ChinaSemi-100-35

semiconportal-100-35

HSIA100_35

Tags


Copyright 2012 | SemIsrael - The Israeli Semiconductors Portal | Site by: Joomla |